Golf-simulaattorimme siirtyvät play.fi-varausjärjestelmän alle!

Golf-simulaattorimme siirtyvät play.fi-varausjärjestelmän alle!

  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Maanantaista 6.2 lähtien Trackman golf-simulaattorien varaukset tehdään play.fi-varausjärjestelmässä. Jo aiemmin Padel Boxin käytössä ollut järjestelmä palvelee paremmin teitä asiakkaita varauksien teossa golf-simulaattoreihin. Siirrämme jo aiemmin playtomicissa varatut golfsimulaattorivuorot uuteen järjestelmään valmiiksi.

Varataksesi vuoron, siirry sivustolle play.fi/padelboxkerava. Jos sinulla on ollut jo aiemmin käytössä play.fi tunnus, kirjaudu järjestelmään tai luo uusi tili rekisteröitymällä sähköpostiosoitteellasi järjestelmään. 

Jos sinulla on playtomicissa pelisaldoa klubilompakossa niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@padelboxkerava.fi, niin siirrämme saldon uuteen järjestelmään ja pääset käyttämään saldoa tehdessäsi varausta uudessa järjestelmässä.

Kannattaa luoda play.fi/padelboxkerava linkistä kuvake esim. puhelimesi näytölle, niin käyttö on entistä sujuvampaa. Paina kolmea pistettä näytön oikeasta yläkulmasta->lisää aloitusnäyttöön. Jatkossa kuvaketta painamalla pääset suoraan play.fi-varausjärjestelmään.

Lisätietoja vaihdoksesta ja uudesta järjestelmästä saat asiakaspalvelu@padelboxkerava.fi osoitteesta tai puhnumerosta 0505512202.

Vastaa