Keravalle avataan Keski-Uudenmaan ensimmäinen padelhalli

Keravalle avataan Keski-Uudenmaan ensimmäinen padelhalli

  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

PadelBox Oy avaa helmikuussa 2021 Keravan keskustaan kolmikenttäisen padelhallin, Halliin rakennetaan kaksi täysimittaista kenttää ja yksi kaksinpelin ja harjoittelun mahdollistava single-kenttä.

Haluamme tarjota pelaajille taitotasosta riippumatta parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Halliin rakentuu parhaimmat World Padel Tour -tasoiset kentät ja valot. Lisäksi tulemme panostamaan eritasoisille pelaajille suunnattuihin valmennuksiin. Sijaintimme Keravan keskustassa Palopellonkadulla mahdollistaa helpon saapumisen niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin

Halliin tulee myös välineiden vuokraus- ja myyntipiste.

Padel sopii erinomaisesti kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Laji on sosiaalinen, ja siinä on matala aloituskynnys. Yrityksille padel on mainio tapa viettää tyky-päivää tai tarjota vakiovuoroja työntekijöille työhyvinvoinnin edistämiseksi. Koululaisille padel tarjoaa uuden liikuntamuodon liikuntatunneille. 

Tervetuloa pelaamaan!

Vastaa