Halli avataan perjantaina 5.2.2021!

Halli avataan perjantaina 5.2.2021!

  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Voimme iloksemme ilmoittaa että hallimme aukeaa pelaajille perjantaina 5.2.2021. Tämä tarkoittaa sitä, että vakiovuorot voidaan laittaa tuosta päivästä lähtien rullaamaan. Myös irtovuorot ovat nyt varattavissa Playtomic-järjestelmän kautta. Vakiovuoroista voit kysellä tarkemmin lähettämällä viestiä osoitteeseen info@padelboxkerava.fi

Hallilla ei ole henkilökuntaa. Saat varausvahvistuksessa ovikoodin ja ohjeet hallille saapumiseen.

Kenttien valot syttyvät itsestään viisi minuuttia ennen varauksen alkua. Mikäli valot eivät syty vuorollesi, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 0505512202 niin saat ohjeet valojen sytyttämiseen manuaalisesti.

Hallilta löytyy vuokramailoja sekä ostettavia palloja ja grippejä. Nämä voit maksaa paikan päällä mobilepaylla numeroon 23936. Ohjeet maksamiseen löytyvät paikan päältä.

Tervetuloa pelaamaan Padel Boxiin!

Vastaa